— Van ontwerp naar realisatie

Interieuradvies

Ontwerpstudio Woonwinkel bedenkt voor ieder vraagstuk een passende oplossing. De wensen en behoeften van de opdrachtgever zijn voor ons leidend in het advies. We proberen u echter wel te verrassen met creatieve ingevingen.

Lichtplan

Er is niets zo belangrijk als een goed lichtplan. Het licht in uw woning bepaalt de sfeer en verdient daarom voldoende aandacht.

Maatwerk

Opbergruimte is een must in ieder huis, een opgeruimd huis staat voor rust en sfeer. Omdat elk huis anders is proberen we met maatwerkoplossingen de juiste balans tussen sfeer en functionaliteit te vinden.

3D visualisatie

Sommige mensen vinden het lastig om zich de verschillende mogelijkheden van een ruimte voor te stellen. Door de ruimte in 3D te visualiseren kunnen we verrassende inzichten geven over uw woning of bedrijf. Op deze manier laten we u zien dat er ontzettend veel mogelijk is, mits u de uitdaging durft aan te gaan.

Projectinrichting

Iedere horecagelegenheid is anders, ieder interieur wordt daarom bepaald door de wensen van de opdrachtgever, maar ook zeker door de behoeften van de gasten.

Het bepalen van de doelgroep is daarom erg belangrijk. Wij helpen u hierbij en maken aan de hand van uw wensen een passend ontwerp dat aansluit op de behoeften van uw gasten.

Styling

Bij een totaaladvies hoort ook een perfecte styling.

Onze interieur stylist komt na de levering van de meubels en stoffering bij u langs om de woning de finishing touch te geven.

Diensten Ontwerpstudio Woonwinkel