— Van ontwerp naar realisatie

Ontwerpstudio

3D visualisatie

Onze interieur ontwerpers maken gebruik van de nieuwste 3D-Tools. We streven naar een levensechte visualisatie van uw op maat gemaakte interieurplan.

 

Met 360° views en animaties creëren we de beleving van een real-life experience in uw nieuwe woon-of werkomgeving. Geïnteresseerd? We gaan samen deze uitdaging graag met u aan!

Interieuradvies | Ontwerpstudio Woonwinkel

Interieuradvies

Onze Missie is uw unieke behoefte om te zetten in een passende oplossing op maat.

 

Onze ontwerpers gaan samen met u aan tafel om al uw wensen om te zetten in realisatie. Het interieuradvies samen met het licht- en meubelplan versterken de 3D-visuals. Zo krijgt u een totaalbeeld van het uiteindelijke interieurplan.

Maatwerk

Iedere woning of werkomgeving heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Met onze maatwerkoplossingen bieden we alle ruimte voor uw wensen en behoeften om zo een juiste balans te vinden tussen sfeer en functionaliteit. Onze interieurbouwer zorgt voor een perfecte afwerking van uw op maat gemaakte meubel of keuken.

Partnerships

Samen staan we sterker. De Ontwerpstudio werkt samen met veel lokale vakmensen, hierdoor hanteren we korte lijntjes en een snellere respons. Hierdoor kunnen we u nog breder adviseren en faciliteren.

 

Op deze manier kunnen we een interieurplan op maat creëren van schets tot complete realisatie op locatie.