— Van ontwerp naar realisatie
Ontwerpstudio Woonwinkel Schijndel

Vernieuwd,

maar toch vertrouwd

Ontwerpstudio Woonwinkel is een geweldig voorbeeld van wat de combinatie ‘oude en nieuwe generatie’ teweeg kan brengen. Ad van Gemert, de oprichter van Woonwinkel Exclusief Wonen en de jonge ondernemer Kenneth Havinga hebben het oude en vertrouwde van de winkel gecombineerd met het enthousiasme en de nieuwe technieken van de jonge generatie.

 

De Ontwerpstudio biedt meer dan u gewend was. Naast advies over kleuren, stoffering en wand- en raambekleding, zijn wij letterlijk en figuurlijk een verdieping hoger gegaan. Wij bedenken voor u een totaalconcept voor iedere ruimte.

 

Wij werken samen met onze partners op het gebied van interieurbouw, open haarden, wandafwerkingen, verlichting, vloeren etc., waardoor we u nog breder kunnen adviseren en faciliteren.

Werkzaamheden die we

voor u kunnen uitvoeren:

– Interieuradvies (dit varieert van één ruimte tot een compleet woonhuis)
– Ontwerp lichtplan
– Ontwerp maatwerk (keukens, inbouwkasten, meubels etc.)

 

Onze ontwerpers helpen u met het ontwerp en zijn tevens het vangnet voor al uw vragen tijdens de bouw of verbouw van uw huis.

 

Bekijk hier ons portfolio om een indruk te krijgen van onze projecten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

3D visualisatie

Bij het bouwen van een huis, het verbouwen van een woning of de restyling van een ruimte komt er veel informatie op u af. In een vroeg stadium moet u keuzes maken die effect hebben op belangrijke aspecten in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lichtplan: deze kunt u pas maken als u weet hoe u in het huis wilt gaan leven.

 

Komt er een hoekbank? Of wilt u een hele grote eettafel? Komt de tv aan de lange muur te hangen of wordt deze ondergeschikt gemaakt in het interieur? Veel van deze functionele vraagstukken spelen een belangrijke rol bij de sfeer die u in huis wilt neerzetten. Daarom is een goed advies zo ontzettend belangrijk! Dit advies kunnen we uitwerken in een 3D-tekening, waardoor het voor u duidelijk is wat er allemaal mogelijk is met uw woning.

 

Door de mogelijkheden in 3D visueel te maken, zult u merken dat er vaak veel meer kan dan wat u in de eerste instantie gedacht had.

Ontwerpstudio Woonwinkel Schijndel