— Van ontwerp naar realisatie

Nieuwbouw Noord-Brabant

Categorie
Particulieren
Over dit project

Karakter en luxe

Een gezellig huis met karakter, dat was de opdracht. Voor deze woning hebben we het gehele interieur verzorgt: van het complete ontwerp tot begeleiding bij de realisatie in samenspraak met de aannemer, opdrachtgever en overige partijen.De woning is niet alleen indrukwekkend door de ruimte, maar ook door het kleur- en materiaalgebruik. Door consequent op verschillende plekken verrassende materialen en texturen te gebruiken hebben we het huis zijn karakter gegeven.

 

De schilderkunst op de haard, de koperen wand in de nis van de keuken en de mozaïektegels op de badkamer geven deze woning zijn luxe gevoel.De voorliefde voor moderne snufjes heeft ervoor gezorgd dat er op verschillende plaatsen in het huis ledverlichting is toegepast. In combinatie met de overige verlichting heeft dit een ruimtelijk effect op de woning.

 

 

Maatwerk zit hem in details

Een perfect staaltje maatwerk typeert zich door zelfs aan de kleinste details te denken: de leren kussens van Alphenberg Leather zijn speciaal op maat gemaakt om de lijnen van de haard te volgen. Dit geeft een ongekend lijnenspel die perfect tot zijn recht komt in de knusse hoek bij de haard. Door het tv-meubel onderdeel te maken van de haard heeft de wand een enorme lengte gekregen.

 

Alle meubels in de gehele woning zijn speciaal op maat ontworpen door onze Ontwerpstudio en gemaakt door de interieurbouwer. Door het materiaalgebruik en ontwerp consequent door te trekken in het huis hebben we de door de opdrachtgevers gewenste rust gecreëerd. Dit geeft een gevoel van gezelligheid en luxe.