— Van ontwerp naar realisatie

Team

Joline van den Heuvel

INTERIEURONTWERPER / ADVISEUR

Sinds oktober 2014 werkzaam bij Woonwinkel Exclusief Wonen. Door haar jarenlange ervaring in de interieurbranche heeft zij inzicht in de huidige trends en tijdloze designs.

 

Met haar goede gevoel voor kleur en materiaalgebruik draagt zij zorg voor een mooi en passend advies. Verrassende elementen en oplossingen in uw woning geven een geheel eigen en bijzondere dimensie aan haar ontwerpen.

 

Dit alles komt samen in de 3D-realisaties die van haar hand komen, waardoor het interieurontwerp tot leven komt. Met aandacht voor uw wensen en haar kennis creëert zij uw droominterieur.

 

“De enige manier om kwaliteit en mooi werk te leveren is door passie te hebben voor je vak.”

Krystel Peijnenburg

INTERIEURONTWERPER / ADVISEUR

In maart 2019 is Krystel het team van Ontwerpstudio Woonwinkel komen versterken. Zij is een gepassioneerd interieurontwerper die steeds op zoek gaat naar het perfecte plaatje. De sfeer, materialen en kleuren worden zorgvuldig afgewogen tot er een ontwerp ontstaat waar zij volledig achter staat.

 

Binnen de Ontwerpstudio is Krystel bedreven in het maken van 3D-visualisaties. Dit is ideaal voor opdrachtgevers die een duidelijk beeld willen van hun nieuwe interieur.

 

“Ik vind het belangrijk dat een interieurplan de persoonlijkheid van de opdrachtgever laat zien. Om wat voor ruimte het ook gaat, het interieur moet passen bij wie er woont of werkt.”

Kenneth Havinga

INTERIEURONTWERPER / DIRECTEUR

12 jaar geleden is Kenneth als stagiaire bij Woonwinkel Exclusief Wonen begonnen en sindsdien is hij nooit meer weggegaan. Sinds 2 jaar mede-eigenaar van Woonwinkel Exclusief Wonen en de Ontwerpstudio.

 

Door zijn kennis, creativiteit en enthousiasme is Kenneth de stabiele factor van de Ontwerpstudio. De meeste projecten worden uitgevoerd onder zijn leiding en supervisie.

 

“Moeite doen voor je klanten, laten merken dat je er alles voor over hebt om een project tot een goed einde te brengen. Dat is voor mij liefde voor het vak.”